torsdag 8 april 2010

Grattis och hurra

Nåt vi helt har missat här på Frukt är inte godis-redaktionen är att vi firar ett år i år. Närmare bestämt den 16 mars. Nu har det nästan gått en månad sen vi fyllde ett år. Och det missade vi. Det känns lite pinsamt. Med tanke på att vi uppdaterar så sällan så borde vi väl ändå kunna klämma ur oss ett inlägg om att vi fyller ett år. Eller? Nej, uppenbarligen inte. Men här kommer ett något försenat grattis från oss till oss.

Grattis oss.

Den där dagen då vi skapade bloggen (16 mars) skrev vi fem inlägg. Totalt har vi publicerat 68 inlägg på bloggen. Fem inlägg är typ 7 procent. Vilket kan funka för en klosteröl, men i bloggvärlden håller det inte.

Vi var unga och hungriga den där dagen (16 mars). Vi publicerade fem briljanta inlägg. Bland annat ett om att vi hade startat bloggen. Och ett om sömn. Det om att vi hade startat bloggen genererade 10 kommentar. Så många har vi inte fått sen dess. Nyhetens behag. Den dagen (16 mars) var vår blogg det största som hänt. Det är fortfarande det största som hänt för många. Mest för mig och Markve, men också för våra trogna läsare (alltså Ulrika och Anna-Lena) samt för internet, som får ytterligare en blogg att bidra med till miljarder människor världen över.

Det här inlägget blir vårt 69:e inlägg. Så alla siffror jag rabblat upp stämmer inte alls.

Grattis oss.

3 kommentarer: